ЕВОЛЮЦІЯ ПАСТИЖЕРНОГО МИСТЕЦТВА - Шмегельська, Юлія Василівна (Вісник КНУКіМ. Серія «Мистецтвознавство», 2016)
У статті розглядаються особливості розвитку пастижерного мистецтва в різні історичні періоди. Висвітлено малодосліджену проблему естетичного характеру, пов’язану з використанням пастижерних виробів. Зроблено висновок щодо значимості пастижерної справи на сучасному етапі.