ТЕХНІКА ЛЕЙТМОТИВІВ У КІНОМУЗИЦІ - Рязанцев, Лев Васильович (Вісник КНУКіМ. Серія «Мистецтвознавство», 2015)
У статті систематизовано дані про техніку лейтмотивів у кіномузиці, що має суттєве значення для практики звукового вирішення кінофільму.