МИСТЕЦТВО ЯК ЗАСІБ КОМУНІКАЦІЇ - Безклубенко, Сергій Данилович (Вісник КНУКіМ. Серія «Мистецтвознавство», 2015)
Стаття присвячена аналізу можливостей мистецтва як засобу спілкування людей. У цьому контексті аналізується поняття комунікація, виявляється його обсяг та змістове наповнення, розглядається процес вербальної комунікації , його переваги та недоліки, подолати які здатне мистецтво як засіб образної комунікації.