ВИКОРИСТАННЯ ТРАДИЦІЙ ТАНЦЮВАЛЬНОЇ КУЛЬТУРИ НАРОДІВ СВІТУ ЯК ТЕНДЕНЦІЯ У РОЗВИТКУ УКРАЇНСЬКОЇ НАРОДНО-СЦЕНІЧНОЇ ХОРЕОГРАФІЇ - Помпа, Ольга Дмитрівна (Вісник КНУКіМ. Серія «Мистецтвознавство», 2015)
У статті досліджено традиції різних народів, їхнє значення та особливості в розвитку української народно-сценічної хореографії. Проаналізовано їх прояв у народно-сценічних танцях сучасності.