ІНТЕРНЕТ-ТЕЛЕБАЧЕННЯ: ПРИНЦИПИ, НОРМИ ТА ЗАСАДИ РОЗВИТКУ НОВОГО ВИДУ ЗМІ В УКРАЇНІ - Самотей, Іванна Іванівна (Вісник КНУКіМ. Серія «Мистецтвознавство», 2015)
У статті розглянута історія виникнення Інтернет-телебачення в Україні. На основі вітчизняного контенту виокремлено принципи, норми та засади розвитку цього сучасного виду ЗМІ на медіаринку.