СПЕЦИФІКА ДІЯЛЬНОСТІ ТВОРЧО-МИСТЕЦЬКОЇ ЛАБОРАТОРІЇ В ОСВІТНЬОМУ ЗАКЛАДІ ХХІ СТОЛІТТЯ - Чернецька, Наталія Григорівна (Вісник КНУКіМ. Серія «Мистецтвознавство», 2015)
У статті досліджено діяльність творчо-мистецької лабораторії кафедри музичних інструментів Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, розглянуто основні аспекти її роботи: концертне виконавство, створення нового ансамблевого бандурного репертуару, видання нотної літератури, популяризація бандурного мистецтва тощо.