АМАТОРСЬКА МУЗИЧНО-ТЕАТРАЛЬНА КУЛЬТУРА УКРАЇНИ: ІСТОРІОГРАФІЯ ДОСЛІДЖЕННЯ - Matolа O.O. (Вісник КНУКіМ. Серія «Мистецтвознавство», 2014)
У статті аналізується історіографічний досвід дослідження аматорської музично-театральної культури. Здійснено спробу визначення еволюції аматорського музичного театру.