БІОНІЧНИЙ ДИЗАЙН У КОНТЕКСТІ СУЧАСНИХ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ - Shandrenko, O.M.; Kirillova, A.V. (Вісник КНУКіМ. Серія «Мистецтвознавство», 2014)
У науковій статті виявлено місце та роль біонічного дизайну в контексті наукових досліджень XX – початку XXI ст. Окреслено наукові міждисциплінарні напрями дослідження дизайну та виявлено біонічний дизайн як мистецький феномен, що поєднує технічні, інноваційні, культурні, мистецькі засади.