ДИФЕРЕНЦІАЦІЯ ТЕМАТИЧНИХ БАЛІВ - Yudova-Romanova, K.V. (Вісник КНУКіМ. Серія «Мистецтвознавство», 2014)
У статті розглядаються питання, пов’язані з балами в розумінні урочистого громадського заходу, основною програмною складовою якого є танці. Надана жанрово-тематична характеристика балів на прикладах з історії їх організації і проведення. Автор торкається специфіки засобів театралізації таких публічних заходів.