ДИГІТАЛІЗАЦІЯ МЕДІА І СУЧАСНА АУДІОВІЗУАЛЬНА КУЛЬТУРА - Моженко, Микола Володимирович (Вісник КНУКіМ. Серія «Мистецтвознавство», 2015)
У статті досліджується процес дигіталізації медіа та його вплив на сучасну аудіовізуальну культуру на прикладі використання комп’ютерних програм у кіно- й телевиробництві.