РЕЖИСУРА УКРАЇНСЬКОЇ ПІСЕННОЇ ЕСТРАДИ: СТРАТЕГІЇ ТВОРЧОСТІ - Хлистун, Олена Сергіївна (Вісник КНУКіМ. Серія «Мистецтвознавство», 2015)
У статті розглядаються режисерські стратегії української пісенної естради: театралізація естрадної пісні, поєднання видовищного та розважального в ній, заглиблених в етнокультурну традицію, цілеспрямоване формування індивідуальної стилістики виконавства з урахуванням принципів сучасної драматургії та сценічно- постановочного мистецтва для задоволення зростаючих художньо-естетичних потреб масової концертної аудиторії.