НА ШЛЯХУ ПІЗНАННЯ ПІВДЕННОУКРАЇНСЬКОГО МУЗИЧНОГО ФОЛЬКЛОРУ (науково-дослідницькі здобутки О. П. Макаренка): (research achievements of O. P. Makarenko) - Іванов, О. К. (Вісник КНУКіМ. Серія «Мистецтвознавство», 2014)
У статті розглядаються науково-дослідницькі здобутки Макаренка Олександра Петровича – кандидата мистецтвознавства, доцента, знавця музичного фольклору південноукраїнського краю. Результати його наукових досліджень знайшли втілення у двох авторських та декількох колективних навчально-методичних виданнях рекомендованих Міністерством освіти і науки України для вищих навчальних закладів.