ХУДОЖНЬО-КОМУНІКАТИВНІ ОСОБЛИВОСТІ ВЕБ-САЙТУ - Компанєєтс, М. О. (Вісник КНУКіМ. Серія «Мистецтвознавство», 2014)
У статті розглянуто художньо-комунікативні особливості веб-сайту з позиції їх значимості під час взаємодії користувач – веб-сайт. Проаналізовано наукові пошуки у цій площині з позиції веб-дизайну.