АКТОРСЬКЕ ВИРАЖЕННЯ РОЛІ В ТЕАТРІ ТА КІНО - Barnych, M.M. (Вісник КНУКіМ. Серія «Мистецтвознавство», 2014)
У статті мова йде про різницю вираження ролі в театрі та кіно. Розглядаються засоби та способи виразності прикметних рис персонажа в театрі та кіно. Аналізується акторська техніка переживання в театральній та кіноролі.