ПРО ВИРОБНИЧУ ПРИРОДУ МИСТЕЦТВА - Varyvonchyk, A.V. (Вісник КНУКіМ. Серія «Мистецтвознавство», 2014)
У статті аналізується малодосліджена у вітчизняній науці тема відношення мистецтва до реалій людського життя, а саме: виробнича природа мистецтва, або, що те саме, мистецтво як виробництво