АНАЛІЗ ПУБЛІКАЦІЙ ТА ВІДГУКІВ ПРО ТВОРЧІСТЬ СЕРГІЯ ОЛЕКСІЙОВИЧА ГРИГОР’ЄВА - Lotysh, L.O. (Вісник КНУКіМ. Серія «Мистецтвознавство», 2014)
У науковій роботі, автор аналізує й порівнює критичні відгуки про творчість С. А. Григор’єва. Актуальність роботи полягає в тому, що в пострадянський час з’явилося чимало критичних статей, що однобічно, тенденційно висвітлюють життя і творчість С. А. Григор’єва що, викликає необхідність захистити людську честь і гідність художника. Наукова новизна полягає у публікації нових відомостей про творчу та педагогічну діяльність видатного художника радянської епохи.