ВИТОКИ СУЧАСНОГО КАСКАДЕРСЬКОГО МИСТЕЦТВА І ТВОРЧІСТЬ ПЕРШИХ АКТОРІВ-КАСКАДЕРІВ НІМОГО КІНО - Maslov-Lysychkin, A.O. (Вісник КНУКіМ. Серія «Мистецтвознавство», 2014)
У статті проводиться досліджений та розглядаються основні параметри витоків каскадерського мистецтва на основі перших фільмів німого кіно.