СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ПІСЕННОЇ ТВОРЧОСТІ В КОНТЕКСТІ МУЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ УКРАЇНИ - Shymchyk, Z.M. (Вісник КНУКіМ. Серія «Мистецтвознавство», 2014)
У статті проаналізовано стан музичної культури та визначено перспективи її подальшого розвитку. Розкрито поняття «музична культура», виявлено основні недоліки у формуванні музичної культури в Україні. Розроблено рекомендації щодо покращення сучасного стану музичної культури.