СУЧАСНЕ ЦИРКОВЕ МИСТЕЦТВО: АКТУАЛЬНА ПРОБЛЕМАТИКА ДІАЛОГОВОЇ ВЗАЄМОДІЇ - Shumakova, S.M. (Вісник КНУКіМ. Серія «Мистецтвознавство», 2014)
У статті висвітлено актуальну тему сучасної проблематики діалогової взаємодії, вивчати у межах вказаної проблеми циркове мистецтво як складне поліфункціональне культурне явище у видовищних культурних формах, яке виявляє світосприйняття і створює загальнолюдські цінності і світоглядні установки.