Фаховий журнал дослідження мистецтва: основні досягнення за двадцять п’ять років - Кушнарьов, Валерій; Скаченко, Олена (Вісник КНУКіМ. Серія «Мистецтвознавство», 2024)
У цій публікації здійснено огляд основних періодів розвитку наукового журналу «Вісник Київського національного університету культури і мистецтв. Серія: Мистецтвознавство» від часу заснування в 1999 р. до сьогодні та подано бібліометричний аналіз його 50 випусків. Схарактеризовано основні віхи становлення, розвитку та трансформації журналу; представлено кількісний аналіз статей, авторства та співавторства.